[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Public WebGL] Could not initialise shaders in Chromium



We had a bug in Firefox for a little while where the shader validator was only enabled on the first context (oops).  Try grabbing a newer nightly?

    - Vlad

----- Original Message -----
> Hi,
> got some errors when opening a webgl-page like
> http://learningwebgl.com/lessons/lesson03/index.html in Chromium
> 7.0.507.0 (57653): "could not initialise shaders".
> for example on http://www.ibiblio.org/e-notes/webgl/ethanol.html i
> just see a blue canvas.
> 
> Then another issue with firefox. But in this case it is obviously my
> fault:
> 
> ERROR: 0:42: 'assign' : cannot convert from 'const mediump int' to
> 'varying mediump 3-component vector of float'
> ERROR: 1 compilation errors. No code generated.
> 
> and then the second alert: "could not initialise shaders".
> 
> After refreshing the site no errors occur and everything works fine in
> Firefox.
> 
> 
> You know why?
> 
> 
> regards
> -----------------------------------------------------------
> You are currently subscribed to public_webgl@khronos.org.
> To unsubscribe, send an email to majordomo@khronos.org with
> the following command in the body of your email:
-----------------------------------------------------------
You are currently subscribed to public_webgl@khronos.org.
To unsubscribe, send an email to majordomo@khronos.org with
the following command in the body of your email: