[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [Public WebGL] Demos fail on my system



On May 7, 2010, at 8:31 PM, Baffo 32 wrote:

> Hello,
> 
> I edited http://www.khronos.org/webgl/wiki/Demo_Repository?oldid=186 a
> few days ago to reflect what demos work on my system.  My changes were
> reverted under the assumption a regression was fixed, but I still
> experience the issues with the latest nightly builds.
> 
> I have tried all demos using Chromium builds 46765 and 46769, and
> Mozilla 1.9.3a5pre Gecko/20100506 .  In both builds of Chromium, every
> single demo, except the two texture tests, dumps me immediately to a
> 'sad tab'.
> 
> In Mozilla's 'Minefield' nightly build of firefox, all demos appear to
> work as expected, with the exception of the 'Colored Box' and 'Spore
> COLLADA Viewer' demos.  The box demo shows just a blank white page
> with some text, and the COLLADA demo pops up a dialog on load telling
> me to upgrade, and then displays a grey untextured model.
> 
> I have a Pentium 4 with 1 gig of ram, and DirectX 9.0c on windows XP
> Home.  My graphics card is an AGP RADEON X850 with 256 MB memory.  My
> ati drivers are version 6.14.0010.6925 from 9/29/2009 .

All demos except the Spore viewer work for me. That one fails without error. I have seen it working within the last few days. Has it changed?


-----
~Chris
cmarrin@apple.com




-----------------------------------------------------------
You are currently subscribe to public_webgl@khronos.org.
To unsubscribe, send an email to majordomo@khronos.org with
the following command in the body of your email: