Results 1 to 2 of 2

Thread: Kernel code is not working for NVIDIA GPU but working CPU

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Kernel code is not working for NVIDIA GPU but working CPU

    Recently I've tried to run a program, was correctly compiled and executed on AMD Radeon 5670 GPU, but now when I wanted to run on NVIDIA GPU Tesla 2500 It was not working. But the same Kernel code is giving the output when I change the device to CPU (uisng clGetDeviceIds() argument CL_DEVICE_TYPE_GPU). Please tell me where is the problem if any one has undergone this kind of problems.

    I tried running some of the sample programs which come with the NVIDIA SDK those are running properly and showing the details of existing GPU's and configurations.


    Thanks in advice..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    17

    Re: Kernel code is not working for NVIDIA GPU but working CP

    You need to show the code for use to have any idea of helping.

Similar Threads

  1. Kernel now working -- card to buy -- NVidia or ATI?
    By Photovore in forum OpenCL - parallel programming of heterogeneous systems
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2011, 02:15 PM
  2. cpu working, gpu not
    By peksi in forum OpenCL - parallel programming of heterogeneous systems
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2010, 05:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •