Results 1 to 2 of 2

Thread: Power management with GPU not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10

    Power management with GPU not working

    Dear All,

    I am working in freescale's imx6x based platform. The target uses wince7 OS.Following issue i am facing:

    When i gave suspend, i am getting the following exception:
    VMProcessPageFault Error: Page fault occurred while in power handler! Address = 0x00000000
    TID:00DB0006 Exception 'Prefetch Abort' (0x3): Thread-Id=00db0006(pth=c0808790), Proc-Id=00400002(pprc=83b3f5e0) 'NK.EXE', VM-active=045a0052(pprc=c087b75c) 'servicesd.exe'
    TID:00DB0006 PC=00000000(???+0x00000000) RA=eee76874(libgalcore.dll+0x00006874) SP=cca4f7c0, BVA=00000000.

    The system is resuming after this exception. But the second time when i give suspend, the system is going to suspend, but not able to resume.

    When the GPU is removed, the suspend and resume is happening without any exceptions.

    Please help me to solve this issue.

    Thanks and Regards,
    Sowmya

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Texas
    Posts
    61

    Re: Power management with GPU not working

    You should ask this question over on the Freescale i.mx6 forum:

    https://community.freescale.com/welcome

    Regards, Clay

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-18-2011, 08:13 AM
  2. cpu working, gpu not
    By peksi in forum OpenCL
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2010, 05:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •