Results 1 to 2 of 2

Thread: clBuildProgram run inconsistencies

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3

    clBuildProgram run inconsistencies

    When I try to build my program from source the results are very random. Sometimes it compiles just fine and other times it will either give a -11 error with no build log or it will give an "Unhandled exception at ...." error and break at

    void __cdecl _unlock_fhandle (
    int fh
    )
    {
    LeaveCriticalSection( &(_pioinfo(fh)->lock) );
    }

    in osfinfo.c

    The error always takes place while running clBuildProgram so it doesn't appear to be a problem with my c++ code and given that the kernel sometimes does compile and the lack of a build log I don't think it's a problem with my kernel code (It's a reasonably long kernel, about 400 lines of code and takes about 6 minutes to compile). I'm working in VS 10 Express in Windows 7 and my video card is an ATI HD5870 and as far as I know the drivers are all up to date. Any insights would be greatly appreciated.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    165

    Re: clBuildProgram run inconsistencies

    Hi,

    to enshure that it's not the Kernels fault you can user the Offlinecompiler thats contained in Intels CL SDK. This might be a first hint.

    To make shure there ist no problem with IO, load the souce into a char* first. so you can see if there are problem loading the source.

    Greetings,
    clint3112

Similar Threads

  1. clbuildprogram
    By evk8888 in forum OpenCL
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2012, 09:52 AM
  2. Run-time error in clBuildProgram(-11)
    By grimm in forum OpenCL
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2010, 01:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •