Results 1 to 3 of 3

Thread: Context failure because CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE

  1. #1

    Context failure because CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE

    Sorry if this has already been addressed, but every search string I can come up with refuses to search these boards (apparently underscores are treated as spaced, so CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE, cannot be searched for successfully, even if it is quoted).

    Is it normal for cl::Context::Context to sometimes fail with this message:
    CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE

    I run the program I am working on multiple times.
    Sometimes it returns that 'error' status and sometimes it does not.

    For now I will fall back to not using OCL when this happens, but it seems very strange that it it isn't more consistent.

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    845

    Re: Context failure because CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE

    That's interesting. Technically it's legal. However, I wonder why does it sometimes work and sometimes fail.

    Could you describe the system where you are running this? Intel/AMD/NVidia? Apple?
    Disclaimer: Employee of Qualcomm Canada. Any opinions expressed here are personal and do not necessarily reflect the views of my employer. LinkedIn profile.

  3. #3

    Re: Context failure because CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE

    I am running Windows 7 on a Dell Laptop, with a NVIDIA Quadro FX 360M.

Similar Threads

  1. Wait if CL_DEVICE_NOT_AVAILABLE is returned?
    By clint3112 in forum OpenCL
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2012, 09:38 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-26-2010, 08:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •