Results 1 to 2 of 2

Thread: Issue when running egl on different fb device

  1. #1

    Issue when running egl on different fb device

    Hi all,

    We have a sample application using egl but running on a different framebuffer device(/dev/fb1), When launching the application, getting the following errors:-

    screen 800x480
    mem ae000000 len 2000000
    bpp 32
    FlashLite Profile: linux.hcf
    eglChooseConfig failed, rc=0x3000, nConfigs=0
    ..................<== FinalizeHW
    ..................<== ClientObject:estroyHWFrameBuffer
    ..................<== ClientObject::FinalizeHW: eglTerminate
    Failed to initialize HW
    URLRequest /root/hmi-phone/hmi-startup.swf
    Local trusted dir is set to /
    0 ERR - Failed to load content
    FileStatus file:///root/hmi-phone/hmi-startup.swf: No such device or address
    Player version 10,1,124,4
    Touchscreen open: /dev/input/event0
    Touchscreen opened
    Touchscreen configured

    Please advice, do we need to specify different EGL_LEVEL for framebuffer (/dev/fb1)

    Regards,
    Vandana

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    104

    Re: Issue when running egl on different fb device

    Without knowing anything about the environment, I'd suggest just doing a query on the number of egl configs to see if any are actually available. If it returns some number of configs, you can then query each config's attributes to get some idea of what's supported by the EGL implementation. If no configs are present, then there might be some configuration issue.

Similar Threads

  1. Running kernel on host vs device
    By jimmyz500 in forum OpenCL
    Replies: 7
    Last Post: 12-11-2012, 08:32 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 05-12-2010, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •