Results 1 to 6 of 6

Thread: Chrome rendering

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    9

    Chrome rendering

    I've a problem while rendering on Chrome nightly, it seems to work fine webgl, but nothing appears if the canvas size is not a power of 2 square, like 512x512 or 1024x1024. The framerate counter is working and no error is detected, while in Minefield the same code works perfectly (despite the slow framerate). I'm using my dell Inspiron with ATI radeon mobility x1400. Chrome works much better than minefield but I've to use a square canvas in my laptop, while in other works fine. Do you think should be considered as a bug?

  2. #2
    Member Coolcat's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    NRW, Germany
    Posts
    75

    Re: Chrome rendering

    Maybe your hardware does not support non-power-of-2 textures? I have no problems on my Geforce 9800 GT.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    9

    Re: Chrome rendering

    I don't think so, because the same scene work fine on Minefield but is so slow...

  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    90

    Re: Chrome rendering

    If it's really slow in Minefield, it might have silently failed over to using software (MESA) rendering. Do you know if your graphics card supports OpenGL 2.0?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    9

    Re: Chrome rendering

    OpenGL: Core: 2.1 - GLSL: 1.20
    Tested with GPU Caps Viewer.
    I've already tested MESA renderer and it's more slower than actual configuration.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    90

    Re: Chrome rendering

    OK, so I guess that's not it. Odd!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •