Results 1 to 2 of 2

Thread: How to use float value in openmax dl library?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7

    How to use float value in openmax dl library?

    Hello,

    I would like to use openmax dl library(optimized cortex-a instead of fftw library.I am using beagle board(cortex-a and I am developing my application in Linux.

    For the FFT, I want to use single precision floating point and complex data types. In this case my input and output is float data.

    I check Openmax DL library datatypes and FFT API,but I don't get any float datatypes in this library.

    How to convert float to integer value without missing floating value?

    Thanks,

    Regards,
    Gaurang

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2

    Re: How to use float value in openmax dl library?

    Hi,

    Did you find a solution for your problem ?
    I'm in th same situation and I like to know if there is a solution for this.

    Regards

Similar Threads

  1. Is it support Float Data Types in OpenMax DL?
    By gaurang2984 in forum OpenMAX
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-1970, 12:00 AM
  2. How to use float value in openmax dl library?
    By gaurang2984 in forum OpenMAX
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-1970, 12:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •