Results 1 to 2 of 2

Thread: Is it support Float Data Types in OpenMax DL?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7

    Is it support Float Data Types in OpenMax DL?

    Hello,

    For the FFT, I think that there is no single precision floating point version is this correct? In this case how to convert the input to S32 integers on the input and back to float on the output.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2

    Re: Is it support Float Data Types in OpenMax DL?

    Hi,

    Did you find a solution for your problem ?
    I'm in th same situation and I like to know if there is a solution for this.

    Regards

Similar Threads

  1. Is it support Float Data Types in OpenMax DL?
    By gaurang2984 in forum OpenMAX DL
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2010, 06:05 AM
  2. Is it support Float Data Types in OpenMax DL?
    By gaurang2984 in forum OpenMAX
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-1970, 12:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •