Results 1 to 2 of 2

Thread: Source Alpha Blending without an Alpha Buffer

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Redmond, Wa
    Posts
    13

    Source Alpha Blending without an Alpha Buffer

    If I am only doing source alpha blending, do I need to have an alpha buffer for my frame buffer since I wouldn't be using the destination alpha values?

    Thanks!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    353

    Re: Source Alpha Blending without an Alpha Buffer

    No, an RGB target will be enough in that case.
    Georg Kolling, Imagination Technologies
    Please ask questions specific to PowerVR hardware or SDKs on the PowerVR Insider Forum
    DevTech@imgtec.com | http://www.powervrinsider.com

Similar Threads

  1. glClear alpha vs geometry alpha -- blending result confusin
    By jasontrice in forum OpenGL ES 2X - for programmable 3D graphics pipelines
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2011, 11:51 AM
  2. alpha blending fluttering
    By 0stress in forum OpenGL ES general technical discussions
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2006, 08:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •