Results 1 to 2 of 2

Thread: problem Running opengles on VS 2005

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    21

    problem Running opengles on VS 2005

    Hi All,
    As i am shifting to opengl es from opengl (which ran well on VS 2005 after including glut.h and libs) ,now i want to run opengl es in VS 2005 and pasted the lib files, glutes.lib, libGLES_CM, and EGL.lib and header files but their are linker errors .

    does anybody know the link for getting all the libs and header files from a single source and all of same version beacause according to my understanding opengl es version is dependent on opengl version?

    because i think it's just a version mismatch of the libs and headers (Am i right?)

    or do i require some emulator for running my code.?
    my code is running fine when i compile using opengl glut.h but not when i use glutes.h (as opengl is superset of opengl es so according to me it's just header file and lib file mismatch.

    Please help.

    If i am wrong please correct me .

    Regards,
    Himanshu

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    21

    Re: problem Running opengles on VS 2005

    solved the problem now it is running

Similar Threads

  1. Problem with code running on CPU
    By santtt in forum OpenCL
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2010, 07:04 PM
  2. conformes-1.1r1-2005-07-08 memory leak problem.
    By ultragamza in forum Cross API and window system integration
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2007, 05:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •