Results 1 to 2 of 2

Thread: EGL_BAD_ALLOC with eGLMakeCurrent on antoher window.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2

    EGL_BAD_ALLOC with eGLMakeCurrent on antoher window.

    Hello, I am new with OpenGL ES, I am using the PowerVR emulation for Win32 1.3 on WIndows Vista with a Nv 8800 GTX.

    I have successfully initialized GLES calling:

    eglGetDisplay
    eglInitialize
    eglCreateContext
    eglCreateWindowSurface
    eglMakeCurrent

    Then I create another window and its surface the exact same way as the one I used for initializing GL.

    But this time if I try to make the new window the current by calling eglMakeCurrent, I get a EGL_BAD_ALLOC error code.

    From the documentation, it says:

    EGL_BAD_ALLOC may be generated if allocation of ancillary buffers for draw or read were delayed until eglMakeCurrent is called, and there are not enough resources to allocate them.

    I tried different window sizes to verify there would be enough memory for creating the surfaces of the second window. I also tried very small window sizes, like 32 * 32, I always get that error message.

    Is there something I am unaware of trying to use 2 windows?
    As anyone ever succeeded using 2 windows? Or is it that EGL does not support this?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    353

    Re: EGL_BAD_ALLOC with eGLMakeCurrent on antoher window.

    Please also post questions about PowerVR SDKs on the PowerVR Insider forums or contact DevTech@imgtec.com.

    Are you using the same EGLconfig for both window surfaces? Can you post a minimal example that shows the described behaviour?
    Georg Kolling, Imagination Technologies
    Please ask questions specific to PowerVR hardware or SDKs on the PowerVR Insider Forum
    DevTech@imgtec.com | http://www.powervrinsider.com

Similar Threads

  1. OpenGL ES with GDI problem. (eglMakeCurrent - bug?)
    By demi in forum OpenGL ES general technical discussions
    Replies: 4
    Last Post: 04-15-2009, 07:02 AM
  2. EGL_BAD_ALLOC error in Windows Vista
    By danielkim in forum OpenGL ES general technical discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2007, 02:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •