Results 1 to 10 of 10

Thread: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

  1. #1

    Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    hi all......

    am using GL_LINE_STRIP for rendering a linear curve like structure..

    but at certain points...

    the vertices remain unconnected....

    some breaks appear...

    wat might be the reason for that??

    help needed.. pls..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    246

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    Which implementation is this?

    - HM

  3. #3

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    am using Vincent implementation...

    i dont know wat the problem is...
    help needed..

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    246

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    Yes, there are known bugs in the old code base. I fixed that for the SC version.

    - HM

  5. #5

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    oh.. dats fine...
    tanx 4 ur replies..

    can u give me the link from where i can download that SC verison?? !!

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    246

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    It's probably going to be one more week; I'll let you know. But just to set expectations, that version is not going to include dynamic code generation yet, which is still in the works.

    - HM

  7. #7

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    hi..

    so..
    can u give me a suggestion then..
    like... am now involved in developin a map rendering software... for smartphones...
    am just using VS 2005 platform...
    and for graphics.. this OpenGL ES 1.0... vincent implementation...

    the primary graphics involved majorly would just consist of lines, texts and curves... alone..
    (ofcourse with colors..)
    but i have only three months of time...
    so.. which one of the OGLES version would be better... for me to develop my software??

    tanx in advance...



  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    246

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    Looks like an awfully tight timeline...

    You might need to investigate the issue yourself then, and maybe come up with a fix to contribute back to the project???

    Thanks,
    HM

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    246

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    PS: How about using a specialized library, such as egml (http://www.tesbv.com/index.php?site=TES_EN_2_egml).

    - HM

  10. #10

    Re: Breaks appearing while using GL_LINE_STRIP

    hi.. tanx yaar..

    but i cannot download that eGML thing from that site...

    anyway... currently... i thot of using some raw rendering techniques such as AGG...

    btw... can u give me some ideas from where i can get the source code for OGLES 1.0??

    vl try to fix the bug...

Similar Threads

  1. Strange holes/etc appearing in model when lighting
    By pete in forum OpenGL ES general technical discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2008, 02:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •