Results 1 to 2 of 2

Thread: Condition in accordance with OpenMAX

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2

    Condition in accordance with OpenMAX

    I'm sorry. I am Japanese.
    It might be strange English because it uses the software of the
    automatic translation.

    If all "IL" "DL" "AL" specifications are not filled to conform to OpenMAX, is it useless?Or, does it only have to be satisfied either as much as one?

    Thanks.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    14

    Re: Condition in accordance with OpenMAX

    The implementer may choose to implement only one OpenMAX layer or any combination of the three layers.
    Matti Paavola, Nokia
    OpenMAX AL Chair

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-21-2013, 03:46 AM
  2. glDrawArrays race condition
    By weak in forum OpenGL ES 1.X - fixed function hardware
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2008, 01:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •