PDA

View Full Version : Image editing problem



jabak
09-28-2012, 07:31 AM
Hello Khronos Community,

I've tried to run the code given in http://www.khronos.org/message_boards/viewtopic.php?f=37&t=2495 with the given input picture but i only get a totally black 512x512 output.bmp.
I've been struggling with this for a while now but i can't figure out whats going wrong. Any ideas?

By the way clCreateImage2d is deprecated in OpenCL 1.2 specs. So should i use it under OpenCL 1.1 / 1.0 ? Are there any alternatives or should images be processed as arrays?

I'd also appreciate any help (hints, sample code) relating image transfer from host to kernel and back.

Thanks jabak.

jabak
10-04-2012, 02:12 AM
Can no one imagine a problem?

notzed
10-08-2012, 07:41 PM
Can no one imagine a problem?

I can imagine more problems than I care to ... although i don't think that's what you were asking.

clCreateImage2d is just replaced with a more generic clCreateImage in opencl 1.2, but the old one is required for <1.2.

Rather than start with random samples from forums, try looking at the samples provided with the vendor SDK.

jabak
10-09-2012, 12:59 AM
clCreateImage2d is just replaced with a more generic clCreateImage in opencl 1.2, but the old one is required for <1.2.
I already found that out. At the beginning i thought it was completely abondoned.
But thanks.


Rather than start with random samples from forums, try looking at the samples provided with the vendor SDK.
My vendor isnt providing an SDK and anyway, most of the samples from the SDKs are quite large and with to much overhead to get quick results so I tried to use this small one to extract the basics.