PDA

View Full Version : Error: eglInitialize() failed.



chandrashekar
02-05-2010, 03:02 AM
Hi all,
I'm trying to run OpenVG demos on TI OMAP3430 ,
Compilation was successfull . I tried to run OpenVG initialization demo ,

root@vx20000:/mnt# ./OVGInitialization
Error: eglInitialize() failed.

Please help me to resolve this.

Best Regards
chandra

jpilon
02-05-2010, 09:59 AM
You'll definitely need to post more details if anyones going to have a chance at helping you. For starters:

Which OS is your target running?
What driver are you running?
Which EGL/VG implementation are you using?

chandrashekar
02-08-2010, 02:44 AM
Dear jpilon,
I'm trying to run OpenVG initialization demo on
1."Linux 2.6.24.7-omap1-arm2" running on omap3430.
2.Version - How to get the version number?
3.we are using pvrsrvkm module.

Best regards
chandra

chandrashekar
02-08-2010, 09:58 PM
Dear All,

Looks like platform was unstable.
Now its initializing we are able to run the sample applications.

Thanks jpilon.


Best Regards
chandra

ignac32
06-20-2010, 04:32 PM
Hi I have same problem on my HTC HD2.



EGLint iMajorVersion, iMinorVersion;
eglDisplay = eglGetDisplay(hDC);
if (eglInitialize(eglDisplay, &iMajorVersion, &iMinorVersion) == EGL_FALSE)


eglDisplay is valid pointer but eglInitialize always returns EGL_FALSE. Do I need to pass some special attributes CreateWindow (so far I'm using default VS 2008 functions)?

I've tried example test program from http://www.philippewechsler.ch/Download.php which runs just fine.

jpilon
07-10-2010, 04:37 PM
The eglInitialize() function is very platform depended, make sure your running with all the correct libraries and your environment is setup correctly. You can try running your applications with DL_DEBUG=1, to see if there's any fishy.